JOLANDA EN RUDIE HEIJBLOM

Welkom

Welkom op onze site!

"Tovy en Joly op het Wondereiland"
"Tovy en Joly op het Wondereiland"

 

Te gek dat jij een kijkje komt nemen, want ons kinderboek “Tovy en Joly op het Wondereiland” is verschenen. Het is een spannend boek voor kinderen, die van veel avonturen houden.

 

Tovy en Joly nemen je graag mee op hun reis naar Tavua, een spannend eiland in de Stille Oceaan. Wist je, dat je wel 28 uur moet vliegen voor je daar bent? Daarom moet je onderweg even ergens stoppen, zoals in Singapore, China of Australië.

 

Duik met Tovy en Joly mee in het fel blauwe water van de oceaan, tussen kleurrijke koralen door en ga samen met dolfijnen op zoek naar een geheime stad in de oceaan. Ga je mee op avontuur?

 

Ben jij tussen de 7 en 14 jaar oud, dan is dit spannende boek speciaal voor jou geschreven. Je kunt het bestellen of stuur ons een e-mail: heijblom@planet.nl.

 

 

Waar gaat het boek over?

 

Twee tieners, Tovy en Joly, verblijven met hun ouders in een vakantiehuis in Maburu land, ergens in de Stille Oceaan. Op een nacht bij volle maan sluipen ze weg en verdwalen hopeloos. Ze komen op een wonderlijk eiland terecht, vol geheimen. In hun poging de weg naar hun vakantiehuis terug te vinden, worden ze geholpen door nieuwe vrienden. Ze maken de meest spannende en ongewone avonturen mee. Zullen ze ooit nog naar hun ouders terugkeren?