JOLANDA EN RUDIE HEIJBLOM

Ons kinderboek

Tovy en Joly op het Wondereiland

De voorkant van ons kinderboek
De voorkant van ons kinderboek

 

Ons kinderboek "Tovy en Joly op het Wondereiland" is op 21 juni 2016 verschenen. Het is geschreven voor avontuurlijke kinderen. Ga je mee op reis met Tovy en Joly naar het geheimzinnige Tavua eiland?

 

Een stukje van de inhoud:

 

Tovy onderzoekt de omgeving. Hij kruipt over de rotsen naar de uiterste punt. Steve waarschuwt hem voorzichtig te zijn. De rotsen kunnen glad zijn. Nog geen twee minuten later glijdt Tovy uit. Met een gil grijpt hij zich vast aan een struik en de stam van een dunne boom. Zijn voeten bungelen in de lucht, boven de afgrond. Joly en Steve nemen een grote sprong om hem te helpen. Tovy zoekt angstig naar steun voor zijn voeten. Hij voelt een rotspunt links van hem en brengt één voet in veiligheid. Een lelijke steek gaat door zijn voet. Op datzelfde moment wordt hij door Steve en Joly omhoog getrokken. Terug op de brede rots, grijpt hij naar zijn zere voet. Tovy is op een cactus gaan staan. In zijn voet zitten diverse stekels. Hij kan wel huilen van de pijn!”

 

Ons boek bestellen?

Het boek “Tovy en Joly op het Wondereiland” is voor kinderen van 7 tot en met 14 jaar oud om zelf te lezen of voor ouders om voor te lezen aan kinderen, die jonger zijn.

 

Als je het boek wilt kopen, kun je het onder andere bij ons bestellen, stuur dan een e-mail naar: heijblom@planet.nl. Het kost € 14,90 (excl. verzendkosten)

 

Je kunt het boek ook bestellen bij Bruna:

www.bruna.nl/boeken/tovy-en-joly-op-het-wondereiland-9783990484647

 

Ons kinderboek is ook bij Bol.com verkrijgbaar via:

https://www.bol.com/nl/s/boeken/zoekresultaten/Ntt/tovy%2Ben%2Bjoly/N/8299+8293/Nty/1/search/true/searchType/qck/defaultSearchContext/media_all/sc/books_nl/index.html 

 

Voor de e-book versie bij Bol.com, ga je naar:

https://www.bol.com/nl/s/algemeen/zoekresultaten/Ntt/ruud%2Bheijblom%2Btovy%2Ben%2Bjoly/N/0/Nty/1/search/true/searchType/qck/defaultSearchContext/media_all/sc/media_all/index.html 

 

Uitgeverij:     Novum Publishing

Auteurs:        Rudie en Jolanda Heijblom

Illustraties:    Jolanda Heijblom

ISBN:            978-3-99048-464-7